Re: spolupracující osoba
Dáte do eshopu s výtvarnými potřebami hodně energie a ve výsledku nebudete mít čas na svoji tvorbu. Pokud by měl eshop Váš manžel, tak se koncovému zákazníkovi vše prodraží o DPH.
Nechcete si eshop nejdřív zkusit jako normální stránky jen s nabídkou svých výrobků?
Nechci Vás v žádném případě zrazovat, ale eshopů s potřebami pro tvořilky je opravdu hodně. A vytvoření profesionálního eshopu - zvládla byste ho vytvořit sama?
to bych zvládla v tom problém nevidím - zkušenosti s tvorbou webů mám.
chci se prodejem úzce specializovat - na to co chci je tu sice spousta eshopů, ale žádný neprodává komplexně většinu výrobky na trhu pro tu techniku, kterou chci provádět. Ale možná máte pravdu, že efekt by nemusel být, takový. Nicméně mám namysli i prodej přes fler, minibazar a pod. Asi bych první nahodila udičku na fleru a pak bych se eventuálně pustila i do eshopu. Nicméně pořád řeším otázku: na manžela eshop a mně fakturovat materiál nebo vše dělat přes manžela.
Problém je, že Vám mohu poradit, pouze jak bych to řešila sama.
Do konce letošního roku bych zkusila prodat výsledky svého tvoření, které jsem měla u sebe doma v šuplíčku a už je nenosila, na fleru. Nepředpokládala bych, že si prodejem svých věcí vydělám letos víc jak cca 10-15.tis.Kč. Podle toho bych viděla, jaký je zájem. Pokud by byl, tak bych si příští rok obnovila ŽL ale s tím, že bych byla jako OSVČ pouze na vedlejší činnost (z důvodu pobírání rodičovského příspěvku). Dala bych si pozor, abych se nedopatřením nepřihlásila k nemocenskému pojištění. Pokud bych prodávala neplátcům DPH, tak by se mi také vyplatilo být neplátce.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.