Re: Oprava čerpání dovolené po mateřské
Ano vím, že nárok je 28 týdnů, ale nepředpokládala jsem, že v žádosti určí špatný datum, když si zároveň od stejného data podávala žádost o rodičovský příspěvek na OSSZ, kde její žádost převzaly a vůbec jim nevadilo, že pobírá mateřskou i rodičák a s námi i dovolenou. Mateřinku mám tak 1x za 3 roky, takže toto mě ani nenapadlo.
Má někdo radu? Ještě mě napadla ne příliš čistá varianta, ale čerpání dovolené od 4.10. do 1.11. zahrnuje 1 den svátku, což odpovídá čerpání od 22.9. do 20.10 kde byl taky 1 den svátek, takže odvody jsou stejné v obou případech, jen období je jiné.
nerozumím tomu, jak mohla zažádat o čerpání dovolené po MD od 22.9. v délce 20 PD a dnes přinesla žádost o čerpání od 4.10. v délce 20 PD? O dovolenou mohla požádat VČAS a NE ZPĚTNĚ tak, aby jí navazovala na MD.
Od kdy čerpala MD - to je potřeba vědět, protože to je důležité pro zjištění, do kdy ji čerpala.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.