Re: mzda finanční účetní
Možná zkuste nahodit cenu, se kterou jste nespokojená.
Pak se třeba někdo ozve.
Na pracovních serverech také můžete zjistit, za kolik nabírají jednotlivé firmy finanční účetní.
Budete se asi divit, jak málo některé firmy nabízejí za tuto práci.
Př.
VEDOUCÍ EKONOMICKÉHO ÚSEKU
Požadavky na pracovníkaVŠ/SŠ ekonomického směru, praxe v oboru nad 10 let, praxe v příspěvkových organizacích výhodou, mzda: 16 000 Kč - 10. plat. tř. dle nařízení vlády č. 564/2006 Sb., + příplatky, nástup ihned, Obálku označte "Výběrové řízení". nahlášeno 6.12.2011.
myslím, že záleží na možnostech firmy , jestli můžete srovnejte se mzdou ostatních zaměstnanců... jste asi dost vytížená, tak já to vidím min. na 25 tis, ale jak říkám, záleží na regionu, možnostech atd...ale tam kde manažeři či společníci mají 50 tis a víc si vklidu a s lehkým srdcem můžete říct aspon o 30 tis.
no můj plat je 19 000 + služební auto. Ale třeba přesčaových hodin mraky a mám celou letošní dovolenou. Neexistuje abych si vzala týden dovolenou, nemarodím, mám doma notebook a tak jsem vždy k zastižení. Vím, že můžete namítnou můžeš jít jinam - mě ta práce i baví ale všeho moc škodí a někdy je tan tlak okolí hrůza...... Ale díky za příspěvek. Taky si říkám není ten plat až tak špatný, nejseš hvězda, chybu taky uděláš tak si nestěžuj....
Můj názor je, že každý dělá chyby i ten u kterého to není až tak znatelné. Bohužel u účetních a dalších ciferšpionů bohužel ty chyby jdou vidět častěji a najdou se vždy, protože matematika je přesná věda. Nenechte se zahnat do kouta tím, že občas uděláte nějakou chybku a upozorněte na to, že nikdo není neomylný a s větším množstvím práce hold bývá více chyb i když procentuálně jde o zanedbatelnou část. Tlačte na zaměstnavatele ať ví, že si sebe taky vážíte. Pěkný den
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.