Re: Přenesení daňové povinnosti...
Nevím, jen doufám, že ano.
A pokud budu dělat ve firmě elektroinstalaci - rozvod elektriky, zabezpečovacích zařízení atd., tak to už ale spadá do přenesení DP. Nebo se mýlím? Mám v tom guláš a nevím, zda se mě týká vůbec přenesení DP. Děkuji za rady.....
Spadalo by to pod tuto činnost?
Zkoušky a analýzy integrovaných mechanických a elektrických systémů
Úroveň Kód Název
6 712013 Zkoušky a analýzy integrovaných mechanických a elektrických systémů
Definice položky:
Zahrnuje:
- zkoušky a analýzy mechanických a elektrických parametrů pro kompletní stroje, motory automobily, nástroje, přístroje, komunikační vybavení a jiná vybavení zahrnující mechanické a elektrické komponenty; výsledky zkoušek a analýz mají obvykle formu hodnocení výkonu a parametrů chování testovaného předmětu; zkoušky mohou být provedeny za použití modelů nebo maket lodí, letadel, přehrad atd.
Podívejte na svoji firmu do systému ARES na odkaz RES (Výpis z Registru ekonomických subjektů ČSÚ v ARES) - jakou máte uvedenou Klasifikaci ekonomických činností - CZ-NACE ? Mohlo by Vám to pomoci v hledání zařazení činnosti do klasifikace
http://wwwinfo.mfcr.cz/ares/ares_es.html.cz
Barevné bužírky by nebyly?
Jen ještě technická-hovoříme o samostatně provedených revizích. Pokud však, jako elektroinstalační firma provedete instalaci a revize je následně její součástí, pak se podle mě postupuje jinak a nejenom, že lze provést společně s prací překlopit do snížené sazby (v případech, kde přísluší), ale obdobný postup je pak i s přenesením daňové povinnosti.
Hezký den
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.