Re: Zrušení s.r.o.
S největší pravděpodobností ano. Jediný majitel firmy se rozhodl, že ukončí své podnikání v nejbližších měsících a půjde do důchodu.
Převzala jsem jeho účetnictví v letošním roce a zjistila, má podivné počáteční stavy několika účtů. Dala jsem si tu práci a zjistila, že na žádné instituci nic nedluží (dokoce mu budou vracet z Fú přeplatek DPPO), ale na účtě k tomu určeném mu zůstavá špatná částka. A další. Proto jsem chtěla vědět jak a co se přesně děje s účetnictvím. Mám totiž velkou hlavu z toho jestli účty nedaňově opravit a zvýšit tak nedaňov. náklady firmy a tím i prohloubit ztrátu a upozornit na sebe Fú...nebo vyčkat když firma stejně zanikne a vím, že nikde nic nedluží....Omlouvám se asi jsem Vás úplně zahltila, ale bohužel neznám nikoho kdy by něco podobného zažil. Děkuji moc.L
Re: Zrušení s.r.o.
Dobrý den,
vím,že se připojuji pozdě do diskuze,ale byla jsem v nemocnici.Firma vyhlašuje likvidaci k 1.1.2012 mám nějakým interním dokladem zlikvidovat účet 336 a 343 kde jsou prosincové výplaty a dph za 4.čtvrtletí 2011 abych už o tom v lednu nemusela účtovat a tím bych měla dvě závěrky v jedné nebo tyto zůstatky tam mohou zůstat.
Děkuji moc
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.