Re: Pohoda - hromadné oznámení
Nene....mám přepnuto na přechodné období a nejde to .... opravdu ne a nevím čím to ...... řekla bych, že vše je tak, jak má být a stejnak se mi nic neukáže.......jedině tam mám nějakou vadu - mi tam něco chybí vyplněné - o které ale nemám, jako laik, páru..... :-(
Určitě blbý dotaz... nicméně... jak udělám to, že ho z personalistiky smažu..... mám strach něco udělat, aby mi to nezmizelo úplně a všechno :-D ..... nejsem účetní a dělám v tomto programu poprvé .... úplně, bez předchozích zkušeností s účetnictvím, programem atd......
Čekala jsem nějakou takovou reakci.... žádný učený z nebe nespad a prostě chci pomoci manželovi a naší firmě....takže se o to starám (s podporou daň. a účet. por.) .... bohužel jsem narazila na toto a chtěla to co nejdříve vyřešit.....takže vám děkuji a hezký večer
Nárok určitě má....ale upřímně je mi to líto číst, když si vezmu jak moc se snažím a při čtení slovu proboha.... no nic..... zkoušela jsem vše.... zkontrolovala jsem údaje, vše jak má být.....vymazala jsem zamce a zadala znova a pořád mi vyjíždí čistá stránka....tak už fakt nevím
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.