Re: Rodičovský příspěvek
Já nevím...mám pocit, že si dneska každý myslí, že mzdová musí vyřešit úplně všechno, přitom by jí stačilo zvednout telefon...nemám dneska svůj den, nemám sílu někoho někam odkazovat, správnou odpovědí si také nejsem jistá...přesto vám děkuji za vaši reakci...v pondělí jí tam pošlu, doufám, že už se dneska neozve...hezký víkend
to opravdu není práce MÚ, aby toto zjišťovala
navíc na kontaktním místě dostane úplně informace a může se tam zrovna pozeptat i na jiné věci (třeba budou mít nárok na PnD, pokud je doposud nepobírali - když se zvedlo živ. minimum, tak budou mít na soc. dávky třeba nárok i ti, kterým to doposud o pár korun uteklo)
Renátko, klidně to hoďte za hlavu a když zavolá , tak řekněte, že to není vaší náplní práce, že za to nejste placená. Myslím, že ona paní by taky nic nedělala zadarmo. Já jsem taky vždycky jak blbec všechno zjišťovala, hledala, zařízovala, ale když mi jednou přišla vynadat paní, že jsem jí něco řekla špatně, protože si v nějakém pochybném časopise přečetla něco jiného (styl okamžitá výpověď dohodou), tak to dál dělám jen pro lidi, u kterých vím, že si toho váží a umí slušně požádat. Jinak - bohužel, nejsem za to placená, nevím ....
Re: OT Rodičovský příspěvek
All, xy5 - děkuji za vaše povzbudivá slova, nemám opravdu dnes svůj den...já jsem právě taky takový "blbec" a zam-ci jsou zvyklí, že všechno vyřeším...jednomu jsem pomáhala s dědickou daní, druhé sepsat žalobu na manžela za neplacení alimentů atp.,...někdy mi to nevadí, zvlášť, když jsou lidé slušní...ale štěknout na mě a zjisti to, na to dneska prostě nemám....budu se držet vašich rad, přeji vám krásný víkend
Re: OT Rodičovský příspěvek
tak si zam-ci budou muset zvyknout na to, že pro ně budete dělat jen to, co je vaší povinností, za co jste placena
lkdyž by si to nechali někde zpracovat (jak píšete, že jste jim zpracovávala věci, které nejsou vůbec Vaší povinností), tak by se velmi divili, co by zaplatili
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.