Vlákno názorů k dotazu Záznamní povinnosti u baru od tara - Re: Záznamní povinnosti u baru --------------------------------------pokud budete mít zaměstnance...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 1. 2012 13:27

tara (neregistrovaný)

Re: Záznamní povinnosti u baru
    --------------------------------------
    pokud budete mít zaměstnance a ti se budou střídat, doporučuji vést Tzv zrcadlo, nevím zda-li víte co to je. Je to v podstatě denní rozpis tržeb, kde se uvádí- zůstatek zboží z předešlého dne + příjem zboží-
    zůstatek zb. ke konci dne a rozdíl (prodej)by mělo být vyúčtování v prodejní ceně a to je ta vaše denní tržba. Nemusí to vyúčtování být každý den, stačí při střídání služeb obsluhy Tržbu Vám mohou dávat zálohově, ta se potom odrazí ve vyúčtování. Účtenku vypisujete na žádost zákazníka. A vy máte možnost je podle zůstatků kontrolovat,

• 17. 1. 2012 13:46

IvetaS (neregistrovaný)

Dobrý den, moc děkuji ano o tom jsem slyšela, mám již nachystánu v exccelu tabulku, ale nevěděla jsem zda je to dostačující. Sklad mít nebudu takže veškeré nákupy se mi promítnou ihned na tiskopise a když se budou zaměsnanci střídat hned budu vědět jak hospodařili. Stačí tedy co 2-3 dny?? Bude tato evidence dostačující podklad pro účetní jeko záznam tržeb. Nemusí se vést denní záznam. To bychom nedělali nic jiného než vypisovali formuláře.
    Prosím kde k tomu najdu něco v zákoně, předpokládám o účetnictví?? Účetní mám teprve v jednání tak chci být dopředu připravená. Děkuji Iveta

• 17. 1. 2012 13:49

IvetaS (neregistrovaný)

A nemusí být učtenka vypisována nad 50,- Kč automaticky?? Iveta

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).