Re: Roční zúčtování daně DPP a DPČ
Pokud jste měla souběh zaměstnání, a byla Vám strhávána zálohová daň - tak si musíte podat Daňové přiznání. Pokud to bylo postupně, tak Vám poslední zaměstnavatel udělá roční zúčtování daně. Musíte u něho podepsat Prohlášení poplatníka do 15. 2. a dodat Potvrzení o zdanitelných příjmech ze všech Vašich příjmů 2011.
Děkuji moc za bleskovou odpověď.Ještě Vás poprosím o jednu radu.Je možné doložit výdělek z těchto brigád výpisem z BÚ?
Já jsem totiž žádnou výplatní pásku neviděla,nebo jestli mám do té firmy zavolat aby mi potvrdili kolik jsem si u nich vydělala?Jinak smlouvu na DPP mám,ale akorát tu výplatnici ne.Děkuji
Teď jsem koukala na výplatnici,kterou mám z DPČ a tam mám strženou daň zálohovou.U toho DPP fakt nevím,v pondělí to zjistím.
Paní Zdenko,pokud by to byla u toho DPP srážková daň,znamená to,že bych to nemusela dokládat? Moc se omlouvám,že jsem tak otravná,ale nechci něco pokonit.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.