Re: RZD
Ano dobře, děkuji, nejdřív jsem jí řekla, že si musí udělat da´ˇn přiznání a paní mě začala přesvědčovat, že už to tak jednou měla....Tak se raději ptám.
To asi podepsala dodatečně prohlášení do 15.2. že?
Ty jo, ještě se zeptám - paní jen u nás, první měsíc nepodepsala- ( zálohová da´ˇn)....a pak dodatečně podepsala- další mzdy měla už s upl. prohl. a požádala o RZD.
To jsem jí loni udělala..je to správně?. a vrátila ten první měsíc v RZD..?
to je, předpokládám, jiná paní - ano,to jste udělala dobře.
Jestli už to tak jednou měla, tak to budˇbyla chyba mzdovky, zřejmě přehlédla, že nebylo podepsané prohlášení nebo dodatečně podepsala prohlášení. Ale to lze dodatečně podepsat jenom u posledního plátce mzdy v roce, tj. tam, kde byla v 5/11 už dodatečně podepsat nemůže, když pak byla u vás.
Takovou zaměstnankyni bych chtěla, která přemýšlí, jestli podepíše prohlášení a pak ho podepisuje dodatečně (a ještě nejlépe kdyby byla srážková daň)
Ano byla to jiná paní, a už jsem to našla- mám dobře- no chvála bohu byla zálohová, moc děkuji, jste hodná,
jsem už s těch daní úplně mimo, bojím se, když jsem čerstvě nastoupila, ( 2 měs.) tak jsem měla kontrolu z Fú, tak pořád studuji akontroluji....byl to mazec, našli velkou chybu po předchozí Mú- 2x si odečetla bonusy- penále nakonec odpustili- já jsem pojištěná- tak snad toho moc nepokazím.
Ještě jednou děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.