Re: ELDP - vyplnění při přiznání důchodu
ještě nejspíš rozlišit - pokud jste už když žádal o důchod, vystavovala ELDP rok 2012 zatím nevyplňujete - tam je důležité datum porodu, od nástupu na MD do dne přede dnem porodu budou vyloučené dny
už jsem mu vystavovala ELDP k dubnu 2011, ale nechápu jak rozlišit??? za tu mateřskou díky, takže teď nic, až v březnu porodí, tak jaký kód tam napíšu????
když jste mu vystavovala k dubnu, uděláte ELDP až od 1.5., až v březnu porodí, budete dělat ELDP až za rok, ne ? Nebo jí končí PP ?
Ano, až za rok. já nevěděla jestli se nemusí udělat třeba hned. ale stejně nevím, co budu vyplňovat??? 1++ 1.1.-26.1. 1M+ 27.1.-konec mateřská nebo do konce roku pořád "M" když bude na rodičovské?
já tam o mateřské teda nic nepíšu? žádné "M" jako mateřská a co dny, vylouč.doby, vyměřovací základ? do toho 27.1.2012 než nastoupila na mateřskou je nemocná. Já už tomu vůbec nerozumím!!!
ne,o mateřské tam nic psát nebudete. Ve vyloučených dobách budou ty dny nemoci a dny mateřské do dne před porodem, po porodu budou křížky,pak př. dovolená (vyměřovací základ za dovolenou) a zas křížky