Re: OT-transporter-gls.co.cc
Mám podezření, že jde o podvod. Jde většinou o inzeráty na Hyperinzerci psané špatnou češtinou (stejně jako předchozí odpověď). Naprosto stejné fotky daného auta, které jsou v daném inzerátu v Hyperinzerci, jsou pak i v jiném inzerátu např. na SAuto, přičemž tam vám klidně auto nabídnou k okamžité nabídce (prostě inzerent na hyperinzerci si fotky "vypujčí"). Pokud máte o auto zájem, následně se ozve cizinec, který chce prodat auto, které měl v ČR k podnikání a vrátil se domů, kde se mu ho kvůli vysokým poplatkům za přepis registrace do jiné země nevyplatí mít. Radši si koupí nové auto a staré prodává přes Transporter GLS. Prodávající není schopný poslat platnou SPZ a VIN kód, který by seděl na dané auto registrované v ČR. Firma Transporter GLS zase není schopna ani poslat své registrační číslo pro možnost ověření v obchodním rejstříku dané země, zda skutečně existuje. A oba, prodejce i firma, neskutečně tlačí, aby kupující poslal peníze co nejrychleji. TAKŽE RADÍM NIKAM PENÍZE NEPOSÍLAT!!!
Dobrý den Petře. Chci se zeptat zda vám auto došlo nebo zda víte jméno od koho jste auto chtěl koupit nebo koupil. Manžel už přes měsíc totiž čeká na auto, které zaplatil a dodnes mu nepřišlo. Měla ho do ČR dopravit firma Transporter GLS z Velké Británie. Ještě před 14 dny nám odepsal jak prodávající tak firma a od té doby s ním nekomunikuje ani jeden.
>>>Měl bych posílat peníze do společnosti
>>>transporter-gls.co.cc a jakým způsobem,z důvodu
>>>koupi
>>>auta
>>>dovezeného touto firmou do ČR.Chtěl bych se zeptat
>>>jestli má
>>>někdo zkušenosti s tímto převodem,nebo se společností
>>>transporter-gls.co.cc.(koupě vozu OPEL Zafira)
>>
>>Ahoj Petr. Ano, použil jsem je jednou a všechno bylo
>>ok. Dostal jsem tyto produkty velmi rychle, do 3 dnů,
>>od Velké Británie. A peněz přijel na straně
>>prodávajícího. Všechno šlo hladce.
>
>Dobrý den Petře. Chci se zeptat zda vám auto došlo
>nebo zda víte jméno od koho jste auto chtěl koupit nebo
>koupil. Manžel už přes měsíc totiž čeká na auto, které
>zaplatil a dodnes mu nepřišlo. Měla ho do ČR dopravit
>firma Transporter GLS z Velké Británie. Ještě před 14
>dny nám odepsal jak prodávající tak firma a od té doby
>s ním nekomunikuje ani jeden.
Tak já bych vám to řekl tak : Pan Petr je totiž solidní kokot !! to právě on spolupracuje s těmi zloději a jakoby solidními přepravci transporter gls. Větší hajzli jsem nepotkal a budu rád když dlouho nepotkám. Já možná přišel o peníze ještě to není 100% ale myslím že by se s tím mělo něco dělat nebudu asi jediný okradený :-) panu pičuskovi Petrovy nevěřit ani tečku ve větě je to největší lhář a tak lidi jestli ještě někdo chcete příjít o peníze tak posílejte . :-) tenhle kokot si je vyzvedne na účtu ale obsah balíku anebo věc kterou si objednáte vám není a nebude nikdy schopen doručit !!!! je to zrd i ta celá společnost je jedna veliká banda kokotů !! ,kteří se nestidíja to co dělají!!
,
>
>Dobrý den a můžu se zeptat jak je to dlouho co jste
>jim peníze poslal? Já teda nevím kdo peníze vybírá, ale
>mi jsme je posílali na účet do banky a účt byl na
>jméno Maurice Capsoni. A peníze jsme posílali 23.2.2012 a
>dodnes jsme auto nedostali.
no já posílal peníze na Baldor bakke nejakej kokotek :-) Posílal jsem je 20.3. pak po mě chtěli další peníze ale už jsem jim neposlal nic. Anapsal jsem jim že chci nazpět své peníze, ale už 2 dny neodepisují
Po manželovi taky po měsíci chtěli další peníze, prej na clo a silniční daň a že mu je vrátí až dovezou auto. Od té doby když napíše firmě a nebo prodávajícímu Peteru Hillerovi tak mu neodepisuje ani jeden, už je to 14 dní. Takže peníze už asi neuvidíme a zboží jak to tak vypadá taky ne.
Já bych to viděl na to že je dám na policii :-) třeba se peněz už nedočkám ale aspoň se nenachytají další lidi jako já. A toho buzíka by mohli zavřít, kdyby to byl Čech a byl někde tu, tak si pro něj dojedu sám osobně, ale je někde v piči ve Vel. Británii tak na něj jen tak někdo nemůže. Ale ono se to nějak vyřeší. Bude muset
Já bych byl taky pro a klidně se přidám,peníze se možná vrátí,stihli jsme stornovat platbu včas. Každopádně je to špatný,že ňaký hovado takhle ojebává lidi. A slavná transportní společnost by to měla schytat taky,zajímalo by mě jestli opravdu existuje
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.