Re: EXEKUCE-Přednostní na výžívné - 3 dě
Stáhněte si program na výpočet srážky:
http://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=885360
Dotaz mi přijde zmatený - na začátku píšete, že je nařízena exekuce pro výživné (zřejmě výživné na 2 děti z předch. vztahu) a v závěru se ptáte na jistotu placení výživného pro tyto 2 děti. Pokud je nařízena exekuce pro výživné na 2 děti z předch. vztahu, zadejte do programu pouze 1 dítě a uvidíte srážku, jakou byste měla strhnout a po právní moci exepříkazu odvést. Společná domácnost není třeba, pouze existence vyživovaných osob.
On mi dotyčný, kterého se exekuce týče tvrdil, že jsem mu srazila hodně! Srazila jsem mu přednostní pohledávku 2/3 na výživné ( dvě děti z předchozího vztahu ) a on na to, že má soudem ještě vyměřené na tyto dvě děti alimenty a to celkem 4.000,-Kč měs. na obě, že to nemá z čeho zaplatit ( může to být pravda nemusí, ale pokud má tolik opravdu platit, tak mu toho moc nezůstane )!!!! Já přece neberu v potaz, kolik platí alimenty měs.!!! A tyto děti si ani nemůže uplatnit do nezabavitelných částek, jak jsem správně pochopila!!!
Jak se mám bránit?
Exekuce se vztahuje přeci nejen na dlužné, ale i běžné výživné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Další závazky, které zam-ec má, vás nemusí zajímat, to by vám také mohl říci, že jste mu srazila hodně a on přijde o štamgastskou židli v hospodě !!!!!!!!!!!!!!!!! Všiml jsem si, že na vykřičnících ujíždíte, tak si pohled na ně užijte
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.