Re: Uzavření manželství v době prac.nesc
Sňatek bude platný i v případě, že porušíte léčebný režim. Doporučuji nechat si na ten den prodloužit vycházky.
Zákoník práce jména nařeší, ale jestli si myslíte, že výměna dokladů je to nejhorší, co vás po svatbě čeká, tak vám závidím tu blaženou nevědomost.
já na doplnění- nechat si rodné příjmení působí problémy v případě narození dítěte, každý rodič se jmenuje jinak a některé děti to těžce nesou.
Jinak, co horšího než výměna dokladů by Vás mělo teda čekat? Život po boku někoho, koho jste si vybrala, je přece krásná perspektiva,ne?
Ano souhlasím, ale já mám ještě 6-tiletého syna zasvobodna,který má příjmení po mě. A nyní se současným partnerem (budoucím manželem) čekáme společné dítě, takže zvažujeme, zda by nebylo lepší abych si to moje příjmení nechala a měla se synem stejné, a partner s budoucím potomkem zase to druhé příjmení. :-) je to trochu komplikované.
>
>
>No to máte pravdu, taky si vždycky říkám: "Vždyť sis
>ho vybrala sama, byla to tvoje volba!" Ale taky jsem
>ho, navzdory své dobré volbě, za těch 33 let už párkrát
>chtěla umlátit kladivem!
au, to bolí, proč zrovna kladivem,jinak my se považujeme za dokonalý, to jenom ty naše polovičky to tak nevidí
OT...OT...OT..!!!...:o)))
Teda paní Líbo - nenapadlo by mne, že v tomto mém napjatém pročítání účto informací mi tu někdo dopomůže k takovému výbuchu smíchu...:o))..nicméně Vám za to DÍKY....;-)
A autorce dotazu se omlouvám - NIC OSOBNÍHO...jen reakce na SVÉ životní zkušenosti potvrzující pravdivost závěrečných slov paní Líby v mém případě, což ovšem VŮBEC NEZNAMENÁ, že je poplatné i slečně Davídkové...;-), které jinak ze srdce přeji, aby byla onou šťastnou VYJIMKOU....;-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.