Re: OT: Už z těch daní blbnu
evi, já spím dobře, ale dnes jsem klepala na dveře záchodu při ODCHODU, občas vyťukám místo telefonního čísla dičo a divím se, že spojení neexistuje. a dnes jsem zjistila, že synek musí podat dp a nemá ani zažádáno o potvrzení. kovářova kobyla... ale nebojte, bude hůř:-)
Dobrý večer, ta první zpráva je na odreagování, ale není nic cenějšího než rodiče. Všichni si jich važme!!Tatínek má 85 roků a času s ním si moc vážím. Stará se o maminku,ta má 81 roků a těžkou Alzhaimrovu chorobu, že mě už někdy ani nepozná.A i když teď mám nervy z práce,tak čas na ni vyšetřím a když jsem jí tuhle obouvala ponožky a hladila mi po vlasech, věřte, měla jsem slzy o očích ještě druhý den (a mám je i teď). Ty přiznání a výkazy mi taky straší i v noci, ale zdraví rodičů a dětí si vážíme, až když máme pocit, že si "saháme ke dnu". Přeji Vám všem hodně zdraví a síly a snad i s těma úřadama vyjdem v pořádku. kikadika
Taky už nemám tatínka a opravdu jak tu píšete vyčítám si co bych mu ještě chtěla řícíi a neřekla co bych s tátou podnikla vzpomínky jak jsem jako malá s tátou chodila na večerní procházky a on mi ukazoval velký vůz ... važme si života jako takového , važme si chvil strávených se svými blízkými , važme si svého života a při našem v dnešním světě náročném povoláni na psychiku dokažme vypnout a relaxovat .... i když je to náročné. Jak tak čtu v tomto období máme všichni toho nad hlavu přidám i já svou - přes hodinu jsem se nemohla dovolat na OSSZ - volala jsem své tel. číslo ... ale už zítra začnu pracovat na svém relaxu :-) přeji všem krásnou dobrou noc a klidný spánek
Trochu pozdě, ale též se přidám.Jsem ráda,že vše dobře dopadlo a to samé přeji všem.Pokud máme ještě alespoň jednoho rodiče, máme velké štěstí....Z téhle práce snad ani není možné neblbnout, a tudíž bych chtěla poděkovat všem, kteří si i při tom fofru najdou chvíli a pomohou druhým,méně zkušeným.Jsem moc vděčná za tuto diskuzi a za vtipný příspěvek obzvlášť.
>>
>>>>>slzy
>>>>>o očích ještě druhý den (a mám je i teď). Ty přiznání
>>>>>a výkazy mi taky straší i v noci, ale zdraví rodičů a
>>>>>dětí si vážíme, až když máme pocit, že si "saháme ke
>>>>>dnu". Přeji Vám všem hodně zdraví a síly a snad i s
>>>>>těma úřadama vyjdem v pořádku. kikadika
>>>>
>>>>Taky už nemám tatínka a opravdu jak tu píšete vyčítám
>>>>si co bych mu ještě chtěla řícíi a neřekla co bych s
>>>>tátou podnikla vzpomínky jak jsem jako malá s tátou
>>>>chodila na večerní procházky a on mi ukazoval velký
>>>>vůz
>>>>... važme si života jako takového , važme si chvil
>>>>strávených se svými blízkými , važme si svého života
>>>>a
>>>>při
>>>>našem v dnešním světě náročném povoláni na psychiku
>>>>dokažme vypnout a relaxovat .... i když je to
>>>>náročné.
>>>>Jak tak čtu v tomto období máme všichni toho nad
>>>>hlavu
>>>>přidám i já svou - přes hodinu jsem se nemohla
>>>>dovolat
>>>>na OSSZ - volala jsem své tel. číslo ... ale už zítra
>>>>začnu pracovat na svém relaxu :-) přeji všem krásnou
>>>>dobrou noc a klidný spánek
>>>
>>>Děkuji za tuto diskuzi, i když v této době máme
>>>všichni myšlenky jinde. Taťka je v pořádku, všechno
>>>proběhlo bez komplikací, ale ještě jsem s ním
>>>nemluvila. Už
>>>se těším, až ho zase uvidím :-)
>>>Ještě jednou děkuji, přeji hezký den a hodně
>>>sluníčka...
>>Díky Bohu, že to dobře dopadlo! Opravdu jste mě
>>potěšila :-) Tak ať jde vše už jen k lepšímu - s
>>prací, se
>>zdravím a tak vůbec :-)
>Trochu pozdě, ale též se přidám.Jsem ráda,že vše dobře
>dopadlo a to samé přeji všem.Pokud máme ještě alespoň
>jednoho rodiče, máme velké štěstí....Z téhle práce
>snad ani není možné neblbnout, a tudíž bych chtěla
>poděkovat všem, kteří si i při tom fofru najdou chvíli a
>pomohou druhým,méně zkušeným.Jsem moc vděčná za tuto
>diskuzi a za vtipný příspěvek obzvlášť.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.