Re: Prosim o jednoduchou radu-priznani F
Pouzil jsem sablonu dle Vaseho doporuceni, ale stejne mam problem.
r.71(dan po uplatneni slev) 34650
r72 (zvyhodneni deti) 23208
r73 23208
r74 dan po uplatneni slevy 11442,-
Takze v tomto miste mi zbyva zaplatit dan 11442,- Stejna castka je v tuto chvili na r91: zbyva doplatit.
Jenze jeste tam musim uvest danove bonusy a zaplacenou zalohu. Bonusy byly 10668,- a patri na r76?
Ale i kdyz tam uvedu danove bonusy na r76 a na r84 srazene zalohy na dan 22110,- tak se r91 vubec nemeni, coz by podle vzorce mel. Navic na r77 mam danovy bonus s minusem.
Delam nekde chybu, nebo je tam chyba v souctech?
Dekuji za pomoc, Milan
Je to neuvěřitelné, ale nevyšel vám žádný doplatek ani přeplatek. Nechce se mi věřit, že jste měl v obou zaměstnáních celý rok naprosto stejnou mzdu a ještě zaokrouhlenou na stokoruny. Přece jste během roku měl aspoň dovolenou, ne? Opravdu ty částky opisujete z potvrzení nebo jsou to jen fiktivní čísla?
Dekuji za Vasi odpoved. Pokud doplnim bonus a zalohu dle Vaseho doporuceni, tak mi vyjde opravdu nula. Dovolena nebyla, vyplata porad stejna, nejsou to fiktivni cisla!
Jak pisu, prvni zamestnani HPP, podepsana dohoda, HM 15000,- uplatnuji 2 deti. Tam je mesicne danovy bonus 889,-
Druha prace: dohoda o p.c. HM 10000,-mesicne (jen 11 mesicu). Odvedeno na zalohach na dan 22110,-
Dekuji za Vas cas, Milan
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.