Re: vracení odstupného, prosím Páju, VH
Pod MV spadají např. Policie a HZS, HZS se člení na kraje, generální ředitelství a pod generální ředitelství patří např. střední požární škola, učiliště, základna logistiky, opravárenský závod atd. no a např. by se měla škola i učiliště zrušit a vytvořit středisko vzdělávání, nebo zrušit základnu logistiky a opravárenský závod a vytvořit opravárenskou základnu. Prostě pořád si nejsem jistá v tom, zda "dosavadní zaměstnavatel" je vlastně myšleno ono ministerstvo a zrušeny budou jeho některé části a když se vytvoří nové, tak jde pořád o jednoho zaměstnavatele nebo ne. Už jsem z toho magor, protože co člověk to názor. díky
Re: vracení odstupného, prosím Páju, VH
Díky, no doufám, že tohle nebudu řešit já, ale příslušné právní oddělení, já jen chtěla vědět, co asi těm lidem mám říct, jak by to mohlo být. Protože mi přijde dost blbé, vrátit odstupné a uzavřít smlouvu jen na dobu určitou., kdy u letitých pracovníků by se počet odstupných platů téměř rovnal době, na kterou by se PP uzavíral.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.