Re: Výpis z evidence k režimu PDP v Mone
PDP se posílká přes EPO a tím pádem není potřeba žádný podpis, protože tenhle tiskopis se musí posílát jen elektronicky a když jej takhle pošlete tak k tomu máte potvrzení o podání písemnosti
podací číslo, pořístupové heslo a pokiud z FU volají, že nic nermají tak Vy jim nadiktujete tyhle čísla a nech si vše najdou, už nyní je v tom zmatek a od r. 2013 chtějí aby všichni co podniukaí úplně vše zasílali elektronicky tak to teprve bude chaos
Ještě prosím, přes EPO to vše vyplním ručně do tiskopisu, který je nabízen na internetu a to tak bude v pořádku, že?
Mě jen napadá přímo to posílat z programu, abych neměla chyby, ale holt ten elektronický podpis se problém.Děkuji.kikadika
Pokud podáváte pře EPO tak musíte vytisknout potvrzení a podat podepsané daňovým subjektem spolu s Přiznáním k DPH. Je tu ještě možnost že vyplníte přes EPO a odtud podáte přes datovou schránku, pokud se jedná o PO a vy do ní máte přístup.
Můžete mi poradit - potřebuji také vytisknout v tiskových sestavách Výpis k RPDP a nemám políčko aktivní, musím někde nastavit nebo jste měli k Výpisu k RPDP rovnou přístup?
Jinak přes EPO jsem také podávala Souhrnné hlášení a vytisknuté s podpisem rovnou s daňovým přiznáním a nebyl problém. Takže zřejmě stejným způsobem budu podávat další dokumenty, když to nejde z Money jinak než s el. podpisem.
Mě to z Money jde v pořádku, jak popsáno v úvodu, i jsem zkusila zkušební verzi, jen mi dělá problém ten elektronický podpis, účtuji několik klientů. Budu to dělat jak mi poradili kolegové výše, přepíšu do EPO a uvidím. Mám zatím jen fytické osoby, takže to zkusím přímo z EPO. kikadika
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.