Re: sleva na vyživovanou osobu
Tak taková daňová sleva neexistuje. Je zbytečné vydávat 1080 Kč zdravotního pojištění, když to za ni může hradit stát (při evidenci na ÚP). Co se týká těch veřejně prospěšných prací, myslela jsem, že tam budou muset jen ti, kteří nějakou sociální dávku pobírají, aby si ji trochu zasloužili. Ale i tak myslím, že veř.prosp. práce není nic tak strašného. Samozřejmě by bylo nejlepší, kdyby se jí podařilo najít práci.
Re: sleva na vyživovanou osobu
je to sileny, socialni davku ji dat nechteji, protoze ji muzu zivit já,ale ze ja dlouho nezvladnu tahnout dve domacnosti a trvaly bydliste si zatim zmenit nemuzu, uz nikoho nezajima...na ty prace ji prave chteli poslat, nastesti z protekce ji moje kamoska přistrčila do jedne firmy (bohuzel jen na 2mesice), jinak by ji nikde nevzali, holt je to padesátnice a ty nikde nechteji....
od úradu prace má 0kč a stat za ni plati jen 1080kc. nedovedu si predstavit, ze by treba nejakého inzenyra poslali toto delat...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.