Re: švarc v pojišťovně
Dobrý den, zrovna minulý týden byla známá pozvána na výběrové řízení do České pojišťovny, protože je vedena na úřadu práce. Na 1 volné místo si pozvali 30 lidí a začali tím, že si musí zřídit svůj ŽL, mít svoje PC, mít svoji kancelář ... A dopředu jsme se domluvily, že se jich tam na toto přímo zeptá. Odpověď: to nevíme a blekotání.
Mě by ještě docela zajímalo, kdy začnou kontrovat i ministerstva a ostatní státní instituce, kde toto kvete přebujele a za nemalé peníze a ne každého zedníka, místo, aby byli rádi, že se tito lidé snaží sami uživit a peníze do rozpočtu dávají, nikoliv berou.
Tak to je zajímavý. Mě překvapuje, že se tím některé firmy nebo vůbec někdo nezabývá, že mu něco hrozí. My máme strach si vzít zedníka živnostníka jen na práci, protože nevěřím, že by to obstálo. Oni posoudí... I ze školení - někdo tvrdí že za určitých podmínek ano, ostatní zásadně i s materiálem. Tak na co čekat?
Přesně, ale tohle může štvát nás dole, protože víme o co jde.
Lidi co se snaží o sebe postarat - tak ty potřou. Ať chodí kontrolovat skutečnou černotu.
Naprosto souhlasím, měli by si udělat pořádek ve svých řadách a pak vymýšlet hovadiny. Ono jim nestačí nadstandartní platy, ještě kradou bez skrupulí ale prachy do st.rozpočtu budou dřít z těch "blbejch" co se snaží aspoň uživit sebe a rodinu.Je mi z toho nanic, už by se jim mohlo rozsvítit.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.