Vlákno názorů k dotazu Účetní - paušální odměna od danina6 - Re: účetní - paušální odměna už jsme to řešili...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 4. 2012 19:47

danina6 (neregistrovaný)

Re: účetní - paušální odměna
    už jsme to řešili i s daňovými poradci a právníky -když Vás nechytne IP, tak při kontrole na FU - záleží jak se paní vyspí - a jak si obhájíte různé věci -švarc by byl kdybyste v těch firmách pracovala na jejich PC a pokud pro ně pracujete každý měsíc, tak nám bylo řečeno, že je to švarc, protože Vás mají zaměstnant a nebo sjednat s Vámi DPP nebo DPČ... no a když Vám vyháží faktury, tak samozřejmě i těm firmám prokteré pracuijete -no je to kolotoč, který není dořešen .... ve vládě taky mají poradce na ŽL a dělají měsíčně za statisíce a na ně nikdo nemá... škoda mluvit
    uvidíte ještě jaký názor napíše někdo další .. dokonce na pracovištích chtěli OVĚŘENÉ kopie pracovních smluv a pak se s někým domluvte....mnoho zdarui

• 26. 4. 2012 20:16

M. (neregistrovaný)

Jen pro upřesnění, pracuji ve svých prostorách na svém vybavení, používám svoje auto, papír atd. Do firem docházím dle potřeby cca 2-3x měsíčně.

• 26. 4. 2012 20:49

verčaJ (neregistrovaný)

já nemám co bych přidala za názor, ale jen se připojuji k diskuzi, jelikož mám PS (momentálně jsem na MD) a asi 2 roky nazpátky se mi naskytla přítelžitost dělat PÚ většímu s.r.o., kterému měsíčně fakturuji paušál.. práci dělám taky z domu, na svém PC apod., ale u toho mám jen 2 OSVČ, které faktruruji ročně a pak asi 2 s.r.o., které patří příteli, takže si nic nefakturuji... jelikož jsem docela vytížená a mám 2 malé děti (1,5 roku a 3 měsíce) tak bych další klienty ani nedělala, chci si užít dětí - tak doufám, že to není "švarc"... chjo, hlavně že pantáti nahoře ....... škoda mluvit

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).