Re: účetní - paušální odměna
už jsme to řešili i s daňovými poradci a právníky -když Vás nechytne IP, tak při kontrole na FU - záleží jak se paní vyspí - a jak si obhájíte různé věci -švarc by byl kdybyste v těch firmách pracovala na jejich PC a pokud pro ně pracujete každý měsíc, tak nám bylo řečeno, že je to švarc, protože Vás mají zaměstnant a nebo sjednat s Vámi DPP nebo DPČ... no a když Vám vyháží faktury, tak samozřejmě i těm firmám prokteré pracuijete -no je to kolotoč, který není dořešen .... ve vládě taky mají poradce na ŽL a dělají měsíčně za statisíce a na ně nikdo nemá... škoda mluvit
uvidíte ještě jaký názor napíše někdo další .. dokonce na pracovištích chtěli OVĚŘENÉ kopie pracovních smluv a pak se s někým domluvte....mnoho zdarui
Re: účetní - paušální odměna
já nemám co bych přidala za názor, ale jen se připojuji k diskuzi, jelikož mám PS (momentálně jsem na MD) a asi 2 roky nazpátky se mi naskytla přítelžitost dělat PÚ většímu s.r.o., kterému měsíčně fakturuji paušál.. práci dělám taky z domu, na svém PC apod., ale u toho mám jen 2 OSVČ, které faktruruji ročně a pak asi 2 s.r.o., které patří příteli, takže si nic nefakturuji... jelikož jsem docela vytížená a mám 2 malé děti (1,5 roku a 3 měsíce) tak bych další klienty ani nedělala, chci si užít dětí - tak doufám, že to není "švarc"... chjo, hlavně že pantáti nahoře ....... škoda mluvit
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.