Re: Oprava výměníkové stanice
Jestli jsem správně pochopila, váš dodavatel je neplátce. Ale na tom vůbec nezáleži, záleží na tom, jestli fakturujete opravu plátci nebo neplatci, i když se jedná o přefakturaci. Pokud bude váš odběratel plátce, tak platí režim přenesení daňové povinnosti, pokud bude neplátce, fakturujete s DPH.
Re: Oprava výměníkové stanice
Děkuji za vaše reakce. Možná jsem se špatně vyjádřila,ale nejde mi o to, jestli je dodavatel nebo odběratel plátce či neplátce. S tím si poradit dokážu. Jde mi o zařazení do klasifikace CZ-CPA, nevím prostě, jestli se jedná o stavební práce, jestli se na tuto službu přenesení daňové povinnosti vztahuje či ne. Informaci, že je dodavatel služby neplátce jsem dala jako zdůvodnění, že on to posuzovat nemusí a v pozici, kdo musí službu správně zařadil jsem já. Pokud někdo z vás ví, kam tato služba patří /pod jaký konkrétní kód CPA/, budu moc ráda za každou radu . Děkuji předem všem.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.