Re: OT: Co říkáte na pana Ratha? :-)
Chci vidět politika jak má doma miliony - všichni mají peníze v zahraničních bankách - to musela být velká krabice - podle mne je to nějaký výmysl, ale stejně to dopadne tak jak vždy - akce čisté ruce - nakradněme si a zůstaneme čistí - jsme pčece v ČR a jsem politici.........vždy se dávají státní zakázky těm, kteří jsou domluveni s politiky - kolik komu dají, proto jsou to milionové zakázky - vím o čem mluvím - taky nám bylo řečeno kolik a komu musíme dát - takže zakázka byla za 25 000 000,- kdyby nemuselo být všimné politikům, tak by to stálo cca 5 000 000,- no škoda mluvit
Re: OT: A komu tím prospějete?
>>>>>Tak na něj konečně došlo, co?
>>>>Hned mám krásnější den :-)
>>>
>>>Chudák ,myslel si, že dostal víno a oni ho podvedli a
>>>dali mu milióny. Tak se těšil, že se opije........
>>
>>To lepší jsou ty miliony pod podlahou, které tam
>>podlaháři upadly při práci .....
>
>to sem snad nepatří...
tak teď jsem to viděla v televizi a je mě z nich tam nahoře fakt zle,místo aby se ty peníze daly někam kde je potřeba,tak jsme jako stát asi úplně někde jinde. Řekněte mě někdo prosím,co s takovým množstvím prachů chtěl dělat. a toho majetku a prt z toho přiznal na daních a nás dole tady honí o pár kaček, je mě z nich nanic.....týden co týden se řeší někdo z nich, kam nás to vedou.
a pořád jsou všichni kříšťálově čistí bohužel už dávno neplatí, že s poctivostí nejdál dojdeš ale s poctivostí nejdřív pojdeš a pravda je i s tím vládnutím už moje babička říkala, že češi nusí mít nad sebou cizí karabáč protože si sami vládnout neumí
smutným faktem zůstává to, že poctiví člověk dnes nemá šanci a poctivou prací(pokud má to štěstí a má jí) určitě nezbohatne
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.