Vlákno názorů k dotazu Nepřevedený účet 431 z minulých let od karel2 - Re: Nepřevedený účet 431 z minulých let ucet 431...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 7. 2012 21:53

karel2 (neregistrovaný)

Re: Nepřevedený účet 431 z minulých let
    ucet 431 muzete asi prevest na 428 ci 429 kdy chcete. pokud si to potrebujete srovnat.
    pokud nemate nauctovanou dan v letech a tim padem nizsi 431, tak doporucuji pred prevodem 431 nejdrive nauctovat tuto dan a to proti nerozdelenemu zisku. tim mate vase problemy vyresene.

• 17. 7. 2012 7:19

v.e.n.d.y.

Jen dodávám, že byste měla mít zápisy o rozhodnutí valné hromady, že vytvořený zisk/ztráta bude ponechán ve firmě a rozdělen/uhrazena v letech příštích. Většinou mi nezbyde nic jiného, než zápis napsat a nechat podepsat společníky.....

• 17. 7. 2012 7:33

lit. (neregistrovaný)

>>ucet 431 muzete asi prevest na 428 ci 429 kdy chcete.
    >>pokud si to potrebujete srovnat.
    >>pokud nemate nauctovanou dan v letech a tim padem
    >>nizsi 431, tak doporucuji pred prevodem 431 nejdrive
    >>nauctovat tuto dan a to proti nerozdelenemu zisku. tim
    >>mate
    >>vase problemy vyresene.
    >Jen dodávám, že byste měla mít zápisy o rozhodnutí
    >valné hromady, že vytvořený zisk/ztráta bude ponechán ve
    >firmě a rozdělen/uhrazena v letech příštích. Většinou
    >mi nezbyde nic jiného, než zápis napsat a nechat
    >podepsat společníky.....Je to účtování fyzické osoby, není to s.r.o., půjde to oproti 491. Daň v r.2010 mám jen úhradu doplatku - FO platila zálohu v r. 2009. Doúčtovat mám tedy jen předpis té úhrady, abych to srovnala?, totéž v r. 2011 a v r. 2012, abych se do toho zase nezamotala! A ještě k té nerozvaze u 701 při převodu, Obr.předvaha - PS mi sedí s Obr, předvahou KS, proč mi nesedí 701? Jak hledat, když už mám vše 5x odškrtáno? Jsem z toho už zoufalá! Děkuji!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).