Re: docházka p. ředitele
To chcete žalovat na pana ředitele? No, to se teda nedělá. V práci může být třeba jenom 5 minut, ale vy nevíte o tom, kde měl jaké jednání, ředitelování není o tom, sednou v kanceláří na židli a celou směnu tam prosedět. Hleďte si své práce a ředitele nechte být, věřím tomu, že vykoná více práce než vy, když máte čas ho sledovat namísto toho, aby jste vykonával práci.
Tak já nejlépe vím co dělá, když jsem jeho asistentka. A kde má jakou schůzku. Jen nesnáším ty jeho blbý keci. A žádný schůzky, když je mimo nemá. Je si prostě doma. Všechno šlape samo. Jen mě prostě zajímalo, jak to je, jestli má být v práci a nebo ne. To je vše. A nejsem blbá, abych žalovala osobně.
No koukám, že mi stejně nikdo nevysvětlí jak to je? Na jmenování přece není napsáno, jak je to s pracovní dobou. Prostě mě jen zajímalo, jestli musí mít ředitel jako všichni ostatní pracující lidé ve státní sféře odpracovaný měsíční fond pracovní doby a jestli nekecá, když říká, že do práce chodit nemusí a může si dělat co chce. Nejsem právník. Takže díky.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.