Re: Doplatek za nevyčerpané dny dovolené
Jak to,kdyby měli ve storno podmínkách "při započetí pobytu"(a ne "po" ),tak bych to chápal, ale potažmo vzato jsem nastoupil až po dvou dnech a slova s lomítkem( zkrácení nebo zrušení) beru jako jedno slovo dvojí význam.Vím ,že jde o ušlý zisk,ale není v tomto háček?
Dle vaší teorie by ovšem celý váš pobyt mohli stornovat, protože když jste nepřijel v objednaný čas, jak mohli vědět, že vůbec přijedete ? Myslím, že ve storno podmínkách určitě mají kolik platíte při stornu určitý počet dní předem.
Ale zkuste se s nimi domluvit, třeba vám dají nějakou slevu, ale obávám se, že nikoliv. Ještě jsem se s tím nesetkala. Problém byl na vaší straně, nikoliv na jejich.
Pozdní nástup byl telefonicky dohodnut,upozornění na nevrácení zálohy také,ale doplatek určen nebyl a smlouva byla sice doručena mailem ,ale ani nebyla z naší strany podepsána.V těch storno podmínkách to právě s tím slovíčkařením vychází tak,že předčasné ukončení pobytu-se nevrací to je to PO nástupu-to chápu ,ale mě by pořád zajímalo zkrácení při nástupu .Nešlo by mi to nějak rozvinout.Děkuji moc
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.