Vlákno názorů k dotazu OT Buzerace státních úředníků... od 1234a - Re: OT Buzerace státních úředníků... jo jo, jen žeňte,...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 7. 2012 15:05

1234a (neregistrovaný)

Re: OT Buzerace státních úředníků...
    jo jo, jen žeňte, pak tu budou kupy cizinců makat na černo, domácí budou na pracáku...zkuste se zamyslet nad tím, když neměli žádnou práci, bydleli na ubytovně....z čeho si ubytovnu platili? oblečení? cigára? ostatní běžné věci? tohle bych chtěla aby prokázali. pokud měli v matraci našetřeno (což můžou prokázat přiznáním či výplatníma páskama) a nudili se, proč ne.
    pak ať zdaní hospodskej nepeněžní příjem - zadarmo dostal práci v určité hodnotě.

• 26. 7. 2012 15:20

koh (neregistrovaný)

Souhlasím,já bych je nehnala, jen at kontrolují.

• 26. 7. 2012 16:39

wolejoffka (neregistrovaný)

Co to melete, osobo, o "žádné práci" ??? Četla jste ten článek vůbec, nebo Vám jen unikly formulace "Načerno měli ve svém volnu pracovat zahraniční dělníci, kteří dostali legální povolení pro zaměstnání v továrnách v Česku. ", "jeden z cizinců, který jinak legálně pracoval jako svářeč", příp. "chtěli si jen zkrátit volný čas a být nějakým způsobem užiteční" ?

• 26. 7. 2012 18:06

xJ (neregistrovaný)

Dcera staví domek a o sobotách a nedělích jim chodí kamarádi pomáhat, dostanou najíst napít a ještě je u toho plno legrace.Nedej bože, aby se to doneslo úředníkům ministra Drábka.
    Příští neděli je v místní hospodě zábava, kterou si pořádá místní omladina. Je úplně běžné, že po skončení jdou mladí hostinskému pomáhat s úklidem. Potěš koště, jestli je u toho někdo z výše uvedených nachytá. Kdyby si radši hlídali ty miliardy, co jim utíkají jinde, ve státních zakázkách, na určitých tržnicích (kolik pak občanů jiných národností platí DPH ), majitelé se tam střídají jak na běžícím pásu, než stačí sepsat FÚ protokoly, už původního nikdo nedohledá, a je tam už kolikátý majitel, jak pak jim asi FÚ kontrolují tržby, když registr. pokladny mít nikdo nemusí .

Jinak ty kupy makajících už tu jsou, ale proto, že dělají za takové peníze, za které by našinec neuživil ani sebe, natož rodinu.
    Co se týká prokázání příjmů přiznáním nebo výplatními páskami. Hlavně že tak chce stát prokazovat příjmy těch nahoře, kde je evidentní, že nemohli k takovým majetkům přijít poctivou prací.

• 27. 7. 2012 7:05

cogina

Na tomto se "vozit" - že se nestydí, úředníci. Co myslíte, kdo je státní správu živí? My sami, z našich daní. Ano, někdo tu práci dělat musí, ale ..... myslíte, že když já nebudu dělat svoji práci pořádně, že mě můj zaměstnavatel ještě bude hladit po hlavně a říkat, to je dobrý, tak jak je to v případě ministerstva dopravy a ministerstva pana Drábka? Co už bylo problémů s IT a nikdo za nic nemůže? Udělat někdo takový bordel v s.r.o., tak jde na minutu, a ne že dostane ultimátum do pátku a dost.
    Na tohle se podívejte a to jsem uvedla jen kapku v moři. Vozit se na obyčejných lidech, to by jim šlo, ale řešit důležité věci - měli by odejít všichni páni a paní poslanci - a taky na minutu.

• 27. 7. 2012 7:22

xy5

co se týká registru vozidel, to je opravdu katastrofa, protože pokud tam objevili na milión chyb, to se tedy může stát, že při kontrole člověku zabaví auto, protože není jeho
    třeba je to cílené a vypadne z nich, že chyby byly udělány proto, aby byla zaměstnanost a mohli být lidé zaměstnáni na opravu a dohledávání chyb
    ne, že by měl ministr "jenom" odstoupit, ale zaplatit i všechny škody, které vznikly (ať si je vysoudí na firmě, které tento tunel přihrál)
    mě jenom děsí to, aby někoho ve vládě nenapadlo dělat "pořádek" např. na katastr. úřadu - to by se pak možná mnoho bezdomovců divilo, že mají baráky za milióny, někdo by měl pozemky, o kterých ani neví, že někde existují a naopak někteří majitelé by zjistili, že jsou náhle bezdomovci
    doufám a věřím, že mám jen bujnou fantazii a katastrofické scénáře nebudou následovat

• 27. 7. 2012 8:50

alen1 (neregistrovaný)

Ne vaše fantazie není bujná
    viz
    http://www.isvzus.cz/cs/Form/Display/343682
    přečtěte si to zdůvodnění vypsání výběr. řízení na konci.
    Mě je z toho špatně. Nepřejde 5 pracovníků a je vypsána zakázka na cca 27 mega

• 27. 7. 2012 10:27

xy5

Re: OT registr vozidel....
    tak to je tedy opravdu k naštvání (jsem slušná), protože jak může fungovat NĚCO tak objemného a důležitého, když je zdadána zakázka 25.6,2012 (!!!!!!!) a oni se diví, že to nefunguje
    proboha, taková zakazka se musí dělat dlouhé měsíce a stejně tak dlouhou dobu se musí ověřovat při zátěžových testech
    vůbec bych se nedivila, kdyby ty peníze EU nedala - je to jasný tunel, který navíc nadělá takovou paseku, že ještě lidé budou muset nákladně dokladovat, že opravdu (ale opravdu) to auto je jejich a nikoho jiného

• 27. 7. 2012 10:54

alen1 (neregistrovaný)

Jen abychom si to ujasnili, ta první za cca 37 MG bez výběrového řízení,tato na opravu a údržbu toho, co nejde a mělo jít, vypsána na konci června, aby stihli uzavřít, než to někdo napadne.
    A pak honí obyčejné lidi.....

• 27. 7. 2012 11:10

xy5

stejně to nefunguje, vyhodí se další desítky milióny za opravdu něčeho, co nefungovalo
    takto kdyby měl pracovat "obyčejný" člověk, tak by neměl kde bydlet a kriminály by byly přeplněné, protože vzniklou škodu, kterou zavinil, by musel nějak zaplatit
    jak mohou říci, že má ministr termín do pátku? Samozřejmě, dnes to fungovat může, protože není úřední den. V pondělí, až zase všechny úřady začnou fungovat, to zkolabuje, ale to se nic dít nebude, protože celá vláda se bude slunit někde u moře, protože budou mít 14 dnů dovolené. Chudáci, musí si přece odpočinout. Tu dovolenou, se mi zdá, mají nepřetržitě.

• 27. 7. 2012 11:41

mikimaus (neregistrovaný)

mám dojem, že virtuální dovolenou mají hlavně ve chvíli, kdy je třeba správně něco rozhodnout...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).