Re: OT Zaměření oken nebo řezání panelů
to se nestačím divit, běžný postup je vždy zaměřit a vyrobit ookna na míru, ne řezat panely, to je přeci nesmysl, nepořádek, vícepráce a vícenáklady, možná i třeba narušení statiky, nevím, to je věšc odborníka, ale každopádně já bych to v bytě nenechal dělat ani náhodou.Jde o byt. družstvo?Pak je cesta přes představenstvo, otázka, jak je postavena smlouva o dílo, zda tam není nějaké pochybení už při podpisu atd.
Re: OT Zaměření oken nebo řezání panelů
naprosto souhlas, já bych je hnal bičem, pod námi řezali panely při renovaci bytu a vím, o čem mluvím, zasvinili mi celý byt, mikroprach z betonu všude, musel jsem otrhat stropní kazety na chodbě a dát nové, no , zabil bych někoho. Co to je za debilní firmy, když si neumějí ani zaměřit správně okna? Já jsem měnil za své okna už ve třech bytech a na chatě a postup vždy stejným zaměření, demontáž straých a montáž nových.Skoro bych typoval, že někoho podplatili, aby to odsouhlasilza BD nebo SVJ), ale já bych je do bytu nepustil.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.