Re: Organizace mzdové agendy
Dobrý den, já si všechno tisknu jelikož je to přehlednější a všechno mám před sebou když něco potřebuji. Jinak jsem si udělala zvlášť šanon pojmenovaný MZDY. Řadím si to měsíčně. Co mám sestavu a výpočet na zdravotní pojištění tak k tomu si přiložím přehled na pojistné. Tak to dělám u všeho. Dávám k tomu aji důchodové listy,přihlášky, odhlášky atd atd..podle toho ke kterýmu měsíci to vždycky patří. Na kontrole byli spokojení tak v tom pokračuji dál., ale je každýho věc jaký systém si v tom udělá.
Re: Organizace mzdové agendy
měsíční mzdy a všechny podklady (tj. docházka, výpl. pásky, rekapitulaci, docházku, měsíční sjetina za všechny zam-ce) mám založeno měsíčně, pouze přehledy na SP a ZP mám zvlášť (společně se seznamem zam-ců k jednotlivým přehledům), tzn. v samostatném euroobalu přehledy na SP a ZP zvlášť - je to při kontrole přehlednější... ve složkách zam-ců mám přihlášky, odhlášky, preventivní prohlídky, školení BOZP apod..; zvlášť mám prohlášení poplatníka, kam si zakládám i předané potvrzení o zdanitelných příjmech předaných zam-cům; ELPD také zvlášť; mzdové listy také zvlášť.... už mám spousty kontrol jak z OSSZ, tak ze ZP za sebou a takto je to opravdu pro mě hodně přehledné...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.