Re: zkušenosti s Verlag Dashofer
máme od nich předplacené DU profi, ale na příští rok obnovovat nebudu na dotazy bylo odpovězeno tak po 14 dnech, na můj konkrétní dotaz odpovězeno dost stručně, spíš jak citace ze zákonů a stejně jsem se nic nedověděla
Mám stejnou zkušenost, odpovědi za 14 dní až 3 týdny, kdy už dotaz není aktuální a opravdu citací ze zákona, žádné vysvětlení či rada, taky od příštího roku ruším a končím se spoluprací s Verlagem - moc drahé
také jsme zrušili všechny odběry a i když stále volají a nabízejí i slevy odolávám, je to drahé a na trhu jsou srovnatelné publikace a mnohem levnější. na dotazy vám stejně nejlépe odpoví zde, jsou to většinou lidi z praxe a se zkušeností.
Mám stejný názor, je to drahé a odpovědi přijdou když už to není aktuální. Nejraději se radím tady na fóru. Nehledě na to, že potom pořád posílají všelijaké aktualizace apod. a nechají si za to platit velké částky.
mzdovou účetní a účetní a daně - vše je tam dobře vysvětlené a hned reagují na změny - na školeních paní z FU vždy má sebou tyhle "časopisy"