Re: zkušenosti s Verlag Dashofer
Koupil jsem od této společnosti Ceník stavebních prací. Produkrt mi nevyhovoval, tak jsem zrušlil jeho odběr. Nicméně mi poslali další aktualizovanou verzi kterou jsem nepoužil a tak jsem ji ani neplatil. Poslali mi předžalobní výzvu. Takže jsem raději zaplatil abych zjistil, že produkt nelze používat.
Je to velmi neseriozní společnost používající nátlak a nenabízí za neadekvátní peníze žádnou přidanou hodnotu. Doporučuji všem vyhnout se této společnosti.
Re: zkušenosti s Verlag Dashofer
Mám též špatnou zkoušenost s touto firmou. Nabídnou Vám produkt "Videocampus" - prý na zkoušku, ale pokud zapomenete, že už končí zkušební doba, tak automaticky Vám pošlou fakturu na roční předplatné, které není zrovna nejlevnější a nemůžete to telefonicky zrušit, jako ony když to nabízejí. Pokud v dalším roce zapomenete, že někdy v xxx letech Vám něco nabízely, tak se to opakuje znovu a Vám nic jiného nezbude, než to zaplatit, pokud to nechcete táhnout přes soud. VELICE NESERIÓZNÍ FIRMA. Už nikdy. tahá z lidí nekřesťanské peníze.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.