Vlákno názorů k dotazu Zkušenosti s Verlag Dashofer od Faltýnek - Re: zkušenosti s Verlag Dashofer Koupil jsem od této...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 12. 2014 11:04

Faltýnek (neregistrovaný)

Re: zkušenosti s Verlag Dashofer
    Koupil jsem od této společnosti Ceník stavebních prací. Produkrt mi nevyhovoval, tak jsem zrušlil jeho odběr. Nicméně mi poslali další aktualizovanou verzi kterou jsem nepoužil a tak jsem ji ani neplatil. Poslali mi předžalobní výzvu. Takže jsem raději zaplatil abych zjistil, že produkt nelze používat.
    Je to velmi neseriozní společnost používající nátlak a nenabízí za neadekvátní peníze žádnou přidanou hodnotu. Doporučuji všem vyhnout se této společnosti.

• 3. 3. 2017 19:57

Pav-la (neregistrovaný)

Přesně tak, s touto firmou si raději nic nezačínat. Nejsou to odborníci, pouze neznalí prodejci předražených produktů, kteří jen lžou, slíbí vám cokoliv, ale zákazníka potřebují jen řádně podojit! Nedoporučuji!

• 6. 6. 2018 9:50

reCAPTCHA (neregistrovaný)

Mám též špatnou zkoušenost s touto firmou. Nabídnou Vám produkt "Videocampus" - prý na zkoušku, ale pokud zapomenete, že už končí zkušební doba, tak automaticky Vám pošlou fakturu na roční předplatné, které není zrovna nejlevnější a nemůžete to telefonicky zrušit, jako ony když to nabízejí. Pokud v dalším roce zapomenete, že někdy v xxx letech Vám něco nabízely, tak se to opakuje znovu a Vám nic jiného nezbude, než to zaplatit, pokud to nechcete táhnout přes soud. VELICE NESERIÓZNÍ FIRMA. Už nikdy. tahá z lidí nekřesťanské peníze.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).