Vlákno názorů k dotazu Zkušenosti s Verlag Dashofer od Pch - Re: zkušenosti s Verlag Dashofer Mě zaslali balík na...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 4. 2017 22:53

Pch (neregistrovaný)

Re: zkušenosti s Verlag Dashofer
    Mě zaslali balík na 2 032 Kč. A ještě přes balíkovou službu, abych je nemohla vypátrat... Nevyzvedávám, tak jsem zvědavá, kdy obdržím tu předžalobní výzvu!!!

• 10. 10. 2017 15:34

KM (neregistrovaný)

Měli jsme předplacené Živnostník Profi. Po roce používání jsme dospěli k názoru, že je nám to k ničemu. Na základě toho, co nám bylo řečeno na začátku, že stačí zálohovou fa. neuhradit a tím se předplatné zruší, jsme doklad vrátili s tím, že na základě předchozí telefonické domluvy nemáme další zájem a platit nic nebudeme. Zálohová faktura se nám neustále vracela zpátky, až přišla předžalobní upomínka. Na telefonický dotaz, co to znamená, nám bylo řečeno, že se musí "kontrakt" vypovědět 6 týdnů předem. Zálohu zaplatíme, nebudeme se kvůli 4 tis. Kč tahat s právníkem. Nedoporučejeme!!!

• 6. 6. 2018 9:57

reCAPTCHA (neregistrovaný)

Děkuji za Vaši zkušenost, mohu toto jenom POTVRDIT....je to OPRAVDU NESERIÓZNÍ FIRMA!!! Oni s Vámi domluví "telefonickou smlouvu" a Vy nemáte nárok na to, abyste ji stejným způsobem zrušily. Nejméně 6 týdnů před ukončením a to ještě písemně máte možnost ukončit smlouvu, kterou ani nevíte jakým datem ji mají v evidenci!!!!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).