Re: Vedení účetnictví
Nevím jestli jsem se úplně dobře zeptala. Co všechno udělat, když přebírám klienta, kterému vedl účto už někdo jiný. Zadala jsem si počáteční stavy aktivních a pasivních účtů, zavedla jsem si majetek, který měl dosud v evidenci. Ale nevím zda si mám zavést do účta i stavy výnosových a nákladových účtů minulého roku, konec roku 2011? Prosím, poradí někdo? děkuji.
Když se ptáte, co všechno udělat - co takhle zadat do systému všechny pohledávky a závazky, především tedy faktury, z minulých let nezaplacené a z letošního roku všechny, z inventury rozvahových účtů se musíte seznámit i s ostatníma pohledávkama a závazkama, abyste věděla, co všechno na těch účtech je...,musíte mít připravená saldokonta atd., pokud chcete být dobrá účetní, není to nic jednoduchého
Děkuji, a vím, že je toho hrozně moc. Pohledávky a závazky roku 2011 jsem si do systému zadala, taky jsem si tam zadala všechny konečné zůstatky aktivních a pasivních účtů roku 2011, zadala jsem si tam už i zůstatky majetku. a pomalu pokračuji dál rokem 2012.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.