Re: Mimořádná ÚZ v Pohodě
Dobrý den,
pátrala jsem stejně minulý rok, snad si to budu pamatovat dobře.
Uděláte klasickou závěrku jako na konci roku k datu vstupu do likvidace, udělejte si tisky, a nezapomeňte, že musíte podat i daňové přiznání k datu likvidace. Do kdy to je už nevím.
Pak si nakopírujete tu uzavřenou firmu znovu /např. s dodatkem v likvidaci/ a hlavně pozor, až se to bude ptát na rok, tak znovu 2012.
Proveďte kontrolu nastavených poč. stavů, zda souhlasí s uzávěrkou a zda HV je vynulovaný, dále budete účtovat do 31.12.2012 a pak podáte daňové přiznání ke konci roku, ale jen za období od vstupu do likvidace.
Nevím, jak Vám s tímto pomůže správce, nám nepomohl vůbec, znal jen ty svoje všeobecné věci.
Re: Mimořádná ÚZ v Pohodě
>
>Dobrý den,
>pátrala jsem stejně minulý rok, snad si to budu
>pamatovat dobře.
>Uděláte klasickou závěrku jako na konci roku k datu
>vstupu do likvidace, udělejte si tisky, a nezapomeňte,
>že musíte podat i daňové přiznání k datu likvidace. Do
>kdy to je už nevím.
>Pak si nakopírujete tu uzavřenou firmu znovu /např. s
>dodatkem v likvidaci/ a hlavně pozor, až se to bude
>ptát na rok, tak znovu 2012.
>Proveďte kontrolu nastavených poč. stavů, zda souhlasí
>s uzávěrkou a zda HV je vynulovaný, dále budete
>účtovat do 31.12.2012 a pak podáte daňové přiznání ke konci
>roku, ale jen za období od vstupu do likvidace.
>Nevím, jak Vám s tímto pomůže správce, nám nepomohl
>vůbec, znal jen ty svoje všeobecné věci.
xxxxxxxxx
Díky moc moc, snad se s tím poperu - Vaše rada mi moc pomohla,začíná se mi krapet "jasnit!. Snad to nezblbnu - správce žádného k ruce nemám.
Tisky už mám, DPPO jakž takž taky - čekám akorát, jak se v závěrce a v DPPO vyzná jednatel, a pak budu pokračovat. Ještě jednou díííík :-)))>
>
>
>
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.