Vlákno názorů k dotazu Zápočtový list od xJ - Re: Zápočtový list Odhlásit vás mohl jenom v případě,...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 10. 2012 17:25

xJ (neregistrovaný)

Re: Zápočtový list
    Odhlásit vás mohl jenom v případě, že vám skončil pracovní poměr.
    A při ukončení PP jste si měla potvrzení o zaměstnání (dříve zápočtový list) vyzvednout, zaměstnavatel nemá povinnost ho zasílat, pouze má povinnost ho při skončení PP vystavit. Pokud ho bude potřebovat nový zaměstnavatel, tak jedině kvůli případným exekucím. To by se dalo vyřešit vaším čestným prohlášením, že exekuce nemáte.

• 6. 10. 2012 12:03

oj (neregistrovaný)

Pokud jste za celou dobu své nepřítomnosti nepodepsala zam-teli žádný doklad o skončení pracovního poměru, tak se obávám, že vám stále trvá bez ohledu na to, že vás odhlásil na sociálce a zdravotce. Pokud tak učinil o vás bez vás, tak porušil ZP a v takovém případě Vám náleželo odstupné. Na adrese uvedené v OR nebo ŽL nefunguje?

• 6. 10. 2012 22:46

Kara (neregistrovaný)

Domnívám se, že pracovní poměr Vám z nějakého důvodu skončil- buď se zaměstnavatel rušil nebo stěhoval a Vám poslali výpověď (kterou jste si možná nepřevzala). Nebo Vám zrušili pracovní poměr proto, že Vašemu dítěti už byly 3 roky a Vy jste nenastoupila do práce a Vy jste nepřevzala dopis. Nevím. Jak jste se dozvěděla, že Vás na sociálce odhlásil? Zavolejte ještě na svoji ZP, jestli jste odhlášena i tam.

• 8. 10. 2012 10:13

katka1 (neregistrovaný)

Právě, že není na žádné adrese k zastižení, ani poštu si nepřebírá ani co má jednatel napsanou adresu v OR.

Já jsem v 3/2008 nastoupila na matřeskou, 4/2008 první dítě, doloženo zaměstnavateli, pak 8/2009 druhé dítě, také doloženo zaměstnavateli. Pak jsem poptávala evidenční listy a nepodařilo se mi zaměstnavetele nikde sehnat. V 6/2012 jsem nastoupila do nového zaměstnání. Dle dotazů na sociálním, jsem od 5/2011 odhlášená.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).