Re: Krácení dovolené
Díky, že jsi dotaz zadala. Já už jsem ten dotaz zadala včera hned jak si mi poradila tuto stránku. Byla to má neznalost. Ptala jsem se zaměstnavatele zda si můžu dovolenou vybrat ke konci roku až po nástupu do práce. Chtěla jsem si ji nechat na prosinec na Vánoce. Zaměstnavatel mě, ale neupozornil, že když se mi mění od 1.října úvazek z plného na poloviční celá moje dovolená tedy 15dní se mi v okamžiku změní s 8hod. na 4hod. Počítala jsem s tím, že mi bude vypočítaná poměrná část dovolené. Ptala jsem se na to i svého nadřízeného a ten mi řekl, že mi to přepočítají. Moje hloupost.
Re: Krácení dovolené
Ano kojím. Mám pracovní dobu upravenou. Chodím do práce 1 až 3 dny v týdnu na 7 až 11 hodin. V ty dny kdy jsem v práci tak je malá na sunaru a stará se o ni manžel. Já to nejdříve asi špatně tady vysvětlila. Nakonec mi poradila úžasná Kara. Musí mi to přepočítat. Zkusím se s nimi nějak domluvit. Jsem pro ně tak trošku perlička. Ale zase na druhou stranu si velice vážím toho, že mi vyhověli a můžu do práce chodit dle mích potřeb. Nicméně to není žádná ulejvačka moje práce jak si tu někteří mysleli. Že jsem někde pěkně v teplíčku za velký peníze. Jsem stále na ulici ať je teplo nebo zima a není to žádný med. Ale já jsem moc spokojená. Mám tu práci ráda. A zároveň se i můžu plně věnovat dětem.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.