Re: Úřední nástěnka
doufám že to podvod není, ale jejich jednání je dost neetické, dostala jsem nabídku telefonem, řekla jsem, můžu to zkusit, jenže...můj telefonát byl nahrávaný a dostala jsem fakturu, kterou jsem do dvou dnů mohla pouze telefonicky odmítnout, takže můj email nebrali v potaz, a teď to musím zaplatit, s daní je to velká částka, kreou mi údajně do roku vrátí,pokud služby nevyužiju ale kdoví, že...rozhodně neoporučuji
Re: Úřední nástěnka
Dobrý den, přispěju dle mé osobní zkušenosti (před pár dny mě kontaktovali). Nenabízejí nic víc, než je k vidění na oficiálních stránkách www.esfcr.cz, navíc je zde problém, že využijete nabídku uveřejněnou na jejich webu, přestože jste informaci o zakázce zjistili jinde a musíte platit (resp. je Vám to započítáno jako by to bylo od nich). Informace podávají jen telefonem, email nezašlou. Navíc podklady na webu nejsou aktuální - neuvádí prodloužení lhůt VŘ atp.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.