Re: Úřední nástěnka
Dobrý den, mám velmi špatnou zkušenost, sjednání smlouvy po telefonu, slibovali garanci vrácení peněz při neuskutečnění, jediné zakázky za rok, po roce mi řekli, že mám smůlu, že jsem se měl po dvou měsících hlásit, takže žádná garance nefunguje. Za celý rok mi neposlali jedinou zakázku z mého oboru...velmi nesolidní jednání.
>>Dobrý den,jsme malá firma a nemáme moc
>>zakázek.Dostali
>>jsme nabídku na služby úřední nástěnka.Chtěla jsem se
>>zeptat jestli s tím nemá někdo zkušenosti,aby nešlo o
>>podvod.Děkuji
>
>Dobrý den, mám velmi špatnou zkušenost, sjednání
>smlouvy po telefonu, slibovali garanci vrácení peněz při
>neuskutečnění, jediné zakázky za rok, po roce mi řekli,
>že mám smůlu, že jsem se měl po dvou měsících hlásit,
>takže žádná garance nefunguje. Za celý rok mi
>neposlali jedinou zakázku z mého oboru...velmi nesolidní
>jednání.
Tak to jsem zvědavá, neprozřetelně jsem si nechala aktivovat službu bez rizika a chodí nám nesmyslné zakázky, které se nehodí pro naši firmu. Několikrát jsem to urgovala, ale vždy mi nabízejí jiný produkt. Samozřejmě opět za peníze. Jsem zvědavá co bude čtvrt roku,pokud nevrátí peníze, půjdu k soudu. Bohužel takových firem je čím dál víc. Týdně mám několik takových telefonátů.
Také jsem se nechal nalákat. Služba BezRizika. Dokonce jsem jim psal a řešil to s nimi v požadovaných 2. až 6. měsící od aktivace. Teď jsem chtěl vrátit peníze a sděliki mi, že nic nevrátí, neboť jsem to řešil se špatnými lidmi a na špatné mailové adrese. Zase jedni ŠMEJDI.
VB
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.