Re: HPP a DPP souběžně - POHODA
Touto hláškou většinou připomíná u mě třeba obědy-nezdan.náhrady, ale vy jste zadávala do zdanit.náhrad HPP+ a - DPP
podle mě máte vše dobře a když si dáte průběh mzdy do tužky, s největší pravděpodobností to vyjde správně. Zkontrolujte si v saldu, tam je to nejlépe vidět.
Tak mi teď na HOTl ince pohody říkali, ze nemusím o těch nezdanitelných náhradách účtovat, že je +10.000,00 a - 10.000,00
a že to v interním dokladu mám v hrubých mzdách HPP+DPP.
Pokud si vyjedu sestavu Přehled mezd, tak uvedenou částku Hrubá mzda musím mít proúčtovanou interním dokladem ve stejné výši 521/331. Je to tak? Já už jsem totálně zblblá. Děkuji.
Ano je to tak, ale vy neustále píšete o nezdanit.náhradách a to není tento případ,hr.mzdy na 521 by měly souhlasit, Pohoda je v tomto spolehlivá, jinak si udělejte kontrolu, právě na přehled mezd za daný měsíc,nezadávala jste něco do nezdanit.náhrad? Je to kolonka v záložce čistá mzda, to musíte účtovat ručně-int.dokladem.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.