Re: Sazby DPH od 1.1.2013
Bohužel se to pravděpodobně dovíme nejdřív mezi svátky.
Je v tom tak neuvěřitelný zmatek, že přestávám mít chuť se před koncem roku "vzdělávat v nových zákonech".Zvláště, když jsou zcela a kontinuálně měněny, jak je zrovna potřeba v rámci mocenských zájmů.
Také přeji pěkný večer.
Re: Sazby DPH od 1.1.2013
naprosto souhlasím, i já jsem se chtěla přihlásit ještě ke konci roku na školení, ale nakonec nato letos prdím a raději půjdu začátkem ledna, to už se bude vědět, co bude platit a hlavně od kdy.... ale je pravda, že takhle si ty Vánoční svátky vůbec neužiji, protože přece jen bude určitě některý můj "človíček" fakturovat v lednu ještě dříve než půjdu na školení, tak budu muset být stejnak v obraze, jaká sazba bude platit.... nechápu, proč tak důležitý zákony nechávají na poslední chvíli.... a chudákům programátorům vůbec nezávidím ty noci strávené v práci, aby vše stihli upravit v SW i co se týče mezd - II.pilíř... chjo, už mě to opravdu přestává bavit, což asi nejsem jediná....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.