Re: Práce u "Profiporadenství"- ano či n
Ahoj,
moje přítelkyně pracuje ve společnosti Profiporadenství. Já jsem měl v minulosti dost špatné zkušenosti s finančními poradci, proto jsem se na její práci z počátku díval velmi skepticky. Pracuji v IT a jsem dost technicky založený. Byl jsem hodně příjemně překvapen, že jejich práce má velmi vysokou odbornost a vedoucí pracovníci jsou absolventi VŠ převážně ekonomického zaměření. Dal jsem si sice na čas, než jsem nechal přítelkyni zkontrolovat moje smlouvy - chlapská ješitnost :). Když jsem se k tomu odhodlal, tak jsem s hrůzou zjistil, co tam mám a jak je to pro mě nevýhodné. Dnes jsem velmi rád, že jsem klientem Profiporadenství a skrze přítelkyni mám i možnost vidět do toho, jak ta firma funguje. Byl jsem velmi mile překvapen. Za sebe mohu doporučit.
>>Chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti
>>přímo
>>s touto společností..? Četla jsem už hodně příspěvků
>>k
>>tomuto jménu, a v 90% bylo Profiporadenství spojováno
>>s OVB. Dnes mi byla nabídnuta práce u této firmy,
>>jakožto finanční poradce. Upřímně mě zprvu zaujalo, že
>>mi
>>slečna práci nabídla POUZE na základě vyplnění mini
>>dotazníčku v areálu jedné z pražských univerzit, ve
>>kterém se mě v kostce zeptala pouze na jméno, tel.
>>číslo a
>>odkud pocházím. Při dnešní schůzce na mě vybalila
>>říkanku o tom, že se jedná o mladý kolektiv, práci v
>>oboru
>>bankovnictví pojišťovnictví, a na jméno společnosti
>>jsem se musela sama zeptat, přičemž na mě zůstala
>>doslova viset pohledem s očekáváním, jak na název
>>společnosti zareaguji. Nicméně já jsem o
>>Profiporadenství nikdy
>>neslyšela, takže slečna pokračovala dál..
>>O co mi tedy jde, nerada bych se dostala do podobných
>>smyček, které se uvázaly kolem mých zmámých, kteří
>>kývli na spolupráci s OVB. Nebudu zde rozebírat, co
>>se
>>komu stalo, pouze bych ráda konstatovala, že pokud by
>>se
>>z Profiporadenství vyloupla stejná habaďůra jako OVB,
>>budu se od tohoto spolku držet co nejdál.
>>Děkuji za jakoukoliv reakci.
>
>
>A máte vzdělání a znalosti k tomu, abyste mohla dělat
>finanční poradenství ?
Ahoj,
já v Profiporadenství pracuji už 2,5 roku a nedám na tu práci dopustit. Ale přiznávám, že v době když mi byla práce nabídnuta, jsem měl stejné obavy jako ty, aby nešlo o nějaké praktiky podobné těm v OVB. Naštěstí jsem zjistil, že kromě oboru to s tím nemá nic společného. Vždycky jsem dopředu věděl, jak bude práce probíhat a proč se jednotlivé věci dělají tak, jak se dělají. V době, kdy v ČR 20 let pracují různí finanční dealeři, má naše služba pro klienty obrovský přínos. Klienti jsou za ni moc vděční. Co se mě týká, tak mě to za tu dobu obrovsky posunulo a ty zkušenosti, které jsem načerpal, byl jinde jen velice stěží získával.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.