Re: Práce u "Profiporadenství"- ano či n
Já jsem začala pracovat v Profiporadenstvi před 8 lety při studiu financí na VŠE. Bylo to to nejlepší rozhodnutí, jaké jsem tenkrát mohla udělat. 8 let - myslím, že mluví samo o sobě jako "důkaz spokojenosti". Skvělá praxe v oboru. Rozšíření si praktických znalostí. Ve škole vesměs jen samá teorie. Jsem za svojí práci ráda a neměnila bych!!! A za sebe doporučuju všem - zkušenosti, komunikační dovednosti, odborné semináře, rozvoj osobnosti, kontakty/konexe, časová flexibilita, fajn kolektiv, hezké finanční ohodnocení jako bonus ;-)
Re: Práce u "Profiporadenství"- ano či n
Dobrý den,
využívám služeb poradkyně z Profiporadenství už více než 4 roky a jsem moc spokojená. Můžu jen schválit. Za tu dobu se toho u nás v rodině hodně stalo a vždycky se mi dostalo dobré rady a pomoci s hypotékou na barák s hodně výhodnými podmínkami oproti jiným, co jsme s manželem zkoušeli, se zajištěním narozeného syna i s přípravou peněz na důchod. Moje poradkyně mi vždycky uměla odpovědět na každou otázku, můžu jí kdykoliv zavolat, je hrozně ochotná. Za tu dobu už jsme i dvakrát plnili za úraz a vždycky to proběhlo naprosto bez problému a podle našich představ. Jsme s manželem rádi, že jsme této služby využili a můžeme jedině doporučit.
Jana N.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.