Re: zneplatnění dohody u ukončení PP§ 49
Co to znamená, nabídli jsme vytýkací dopis a DU?
Jaký nátlak má na mysli? PP skončil 31.8.2013 a ona má možnost postupovat podle § 72 ZP
Neplatnost rozvázání pracovního poměru výpovědí, okamžitým zrušením, zrušením ve zkušební době nebo dohodou může jak zaměstnavatel, tak i zaměstnanec uplatnit u soudu nejpozději ve lhůtě 2 měsíců ode dne, kdy měl pracovní poměr skončit tímto rozvázáním.
Byl v dohodě uveden důvod skončení PP? Soudu se bát nemusíte, pokud jste postupovali podle zákona.
Co to znamená, nabídli jsme vytýkací dopis a DU?
>Jaký nátlak má na mysli? PP skončil 31.8.2013 a ona má
>možnost postupovat podle § 72 ZP
>Neplatnost rozvázání pracovního poměru výpovědí,
>okamžitým zrušením, zrušením ve zkušební době nebo dohodou
>může jak zaměstnavatel, tak i zaměstnanec uplatnit u
>soudu nejpozději ve lhůtě 2 měsíců ode dne, kdy měl
>pracovní poměr skončit tímto rozvázáním.
>Byl v dohodě uveden důvod skončení PP? Soudu se bát
>nemusíte, pokud jste postupovali podle zákona.
děkuji za Váš čas, nabídli jsme je blbě vyjádřeno: navrhli jsme jí 2 možnosti řešení : 1. převezme si další vytýkací dopis (stížnost od spolupracovníků a zároveň dáme čas pro odstranění nedostatků tj DU do 31.10.2013 nebo 2 možnost ukončení dohodou k 31.8.2013 a placeno 27 dnů na překážkách. vybrala si dohodu...30.8.2013 zaslala návrh na změnu výpovědního důvodu což považujeme za nesmysl a vyhrožovala soudním řešením. Výpovědní důvod uveden nebyl. Právě že 31.10.2013 končí 2měsíční lhůta tak se bojím. Jaké máte zkušenosti s § 72 ...vždy jsem školena že dohoda je neprůstřelná...dík karolína
děkuji za zajímavý a trošku uklidňující rozsudek. Budu ráda informovat, protože nechci aby někdo zažil takové peklo jako já poslední 2 měsíce a ještě kdo ví jak dlouho.
Bohužel, chybí mi vytýkací dopisy za neochotu, zlost na zákazníky, vulgarismus na kolegy, šíření pomluv atd karoline
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.