Vlákno názorů k dotazu MONEY - kniha závazků a pohledávek od sunga - Re: MONEY - kniha závazků a pohledávek ..a máte...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 2. 2014 17:07

sunga (neregistrovaný)

Re: MONEY - kniha závazků a pohledávek
    ..a máte zadané nějaké závazky v průběhu roku? a máte zadané nějaké pohledávky v průběhu roku? Já mám závazky ( z mezd) v knize závazku a normálně si mohu vyfiltrovat jaký seznam chci...mám Money S3

• 17. 2. 2014 19:28

E. (neregistrovaný)

>>Prosím, můžete mi poradit, kdo využíváte tento
    >>program, jak dostat nezaplacené závazky a pohledávky
    >>do knih
    >>závazků a pohledávek /v účetnictví/.
    >>Neuhrazené faktury vidím ve vystavených a přijatých
    >>fakturách, ale když si zadám knihu závazků a
    >>pohledávek,
    >>mám obě knihy prázdné. Stav si zadávám k 31.12.2013.
    >>Už nevím, jak dál postupovat.
    >>A ještě jeden dotaz - má tento program nějakou
    >>kontrolu, která by mi označila chyby v účtování
    >>apod.?
    >>Moc díky za pomoc.
    >
    >..a máte zadané nějaké závazky v průběhu roku? a máte
    >zadané nějaké pohledávky v průběhu roku? Já mám
    >závazky ( z mezd) v knize závazku a normálně si mohu
    >vyfiltrovat jaký seznam chci...mám Money S3

Mám Money S3 Lite. Zadávám si přijaté a vydané faktury a domnívala jsem se , že ty neuhrazené automaticky přejdou do knihy závazků a pohledávek, tak to mám v jiném programu, ve kterém také pracuji.
    Tady to musím zadat zvlášť??
    >

• 17. 2. 2014 20:25

sunga (neregistrovaný)

ano, vedou se faktury přijaté a faktury vydané v knize faktur vyd. a přij. a závazky v knize závazků a pohledávky v knize pohledávek zvlášt

• 18. 2. 2014 8:57

Marcelka75 (neregistrovaný)

Já pracuji s Money S3 verze lite, nic zvlášť nezdadávám, na kartě účetnictví - stav závazků a pohledávek - vyplním datum ke kterému chci aby se mi zobrazil stav ZP a hotovo. Zkontrolujte si správné zadání data, a také zda v bodu 3/4 máte zaškrtané které doklady se Vám mají zobrazovat a možná zašrtnutí těch polí v kroku 4/4 možná máte zdaáné například jen pro střediska apod. a tam zrovna k tomu datu není žádný závazek ani pohledávka. Případně můžete zkusita zadat jiné datum zda se Vám něco zobrazí.

• 18. 2. 2014 21:54

v.e.n.d.y.

Já vidím problém v nepochopení softwaru. Money S3 má prostě Knihu přijatých faktur, dále pak Závazky kam se dostává vše ostatní (z mezd a podobně), Knihu vydaných faktur a Pohledávky (zase na vše ostatní). Hledáte své faktury ve špatných knihách.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).