Re: MONEY - kniha závazků a pohledávek
>>Prosím, můžete mi poradit, kdo využíváte tento
>>program, jak dostat nezaplacené závazky a pohledávky
>>do knih
>>závazků a pohledávek /v účetnictví/.
>>Neuhrazené faktury vidím ve vystavených a přijatých
>>fakturách, ale když si zadám knihu závazků a
>>pohledávek,
>>mám obě knihy prázdné. Stav si zadávám k 31.12.2013.
>>Už nevím, jak dál postupovat.
>>A ještě jeden dotaz - má tento program nějakou
>>kontrolu, která by mi označila chyby v účtování
>>apod.?
>>Moc díky za pomoc.
>
>..a máte zadané nějaké závazky v průběhu roku? a máte
>zadané nějaké pohledávky v průběhu roku? Já mám
>závazky ( z mezd) v knize závazku a normálně si mohu
>vyfiltrovat jaký seznam chci...mám Money S3
Mám Money S3 Lite. Zadávám si přijaté a vydané faktury a domnívala jsem se , že ty neuhrazené automaticky přejdou do knihy závazků a pohledávek, tak to mám v jiném programu, ve kterém také pracuji.
Tady to musím zadat zvlášť??
>
ano, vedou se faktury přijaté a faktury vydané v knize faktur vyd. a přij. a závazky v knize závazků a pohledávky v knize pohledávek zvlášt
Já pracuji s Money S3 verze lite, nic zvlášť nezdadávám, na kartě účetnictví - stav závazků a pohledávek - vyplním datum ke kterému chci aby se mi zobrazil stav ZP a hotovo. Zkontrolujte si správné zadání data, a také zda v bodu 3/4 máte zaškrtané které doklady se Vám mají zobrazovat a možná zašrtnutí těch polí v kroku 4/4 možná máte zdaáné například jen pro střediska apod. a tam zrovna k tomu datu není žádný závazek ani pohledávka. Případně můžete zkusita zadat jiné datum zda se Vám něco zobrazí.
Internet Info BusinessCenter.cz (businesscenter.podnikatel.cz)
Server s informacemi pro podnikání.
Copyright © 1998 – 2021 Internet Info, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
17. 2. 2014 12:38
Prosím, můžete mi poradit, kdo využíváte tento program, jak dostat nezaplacené závazky a pohledávky do knih závazků a pohledávek /v účetnictví/.
Neuhrazené faktury vidím ve vystavených a přijatých fakturách, ale když si zadám knihu závazků a pohledávek, mám obě knihy prázdné. Stav si zadávám k 31.12.2013. Už nevím, jak dál postupovat.
A ještě jeden dotaz - má tento program nějakou kontrolu, která by mi označila chyby v účtování apod.?
Moc díky za pomoc.