Re: Stavební práce - min. období x PDP
Taky bych radši 2 faktury, ale přišlo mi to na jedné... Ve smlouvě je zmínka o tom, že bude fakturováno za každé dílčí plnění, ale není zmínka, že musí být každé na faktuře zvlášť. Na této je rozepsané, co je za co, ale jsou vyfakturována 2 dílčí plnění na jedné faktuře. Jedná se o opravy a ne o investice, takže se bojím to neproúčtovat do roku 2013. Nevím zda bude mít FÚ něco proti tomu, když bude část nákladů v roce 2013 a část v roce 2014 a k tomu PDP jen v 2/2014...
To by bylo nejjednodušší, šéfovi už jsem to taky říkala, ale nemíní s tím nic dělat, a musím si poradit s tím, co mám na stole... Je to s nimi někdy těžké, pro ně je papírování zbytečnost, tak hledám možnosti, jak to udělat aspoň co možná nejlíp tak, jak to je...
co chcete dávat přes časové rozlišení? Váš dodavatel bude mít evidentně výnosy 2014
Vy máte v roce 2013 vynaložené nějaké náklady?
Pokud si objednám vymalování a v prosinci mi někdo udělá dva nátěry, třetí v lednu tak účtuji o nákladech kdy?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.