Re: Odstupné - kolik měsíců
Tak to bude jeho rozhodnutí, jistě je svéprávný. A pokud vím, tak už min. 20 let se zde razí heslo, že se nemáme vměšovat do života druhých, každý se má starat sám o sebe.
viz např. když byli před lety sprdnuti lékaři, že si dovolují posílat pozvánky na vyšetření. Naštěstí tohle už opadlo a pozvánky zase posílají.
Osobně bych zaměstnance upozornila, co může nastat, ale rozhodnutí je jen na něm.
No all, vy byste ho upozornila, on by potom zaměstnavateli řekl, že to nepodepíše, protože mu all řekla, co všechno může nastat, a mohla byste mít průšvih vy. říct či neříct, když to vím ? Jsem placená zaměstnavatelem, mám pracovat v jeho prospěch...
Máte pravdu, stále si to říkám, že nemám vůbec na nic upozorňovat, odpovídat, jen když jsem tázána.
Ale tohle mi přišel celkem zvláštní dotaz a taky dnešní den, je den blbec. Protože mně docela bytostně vadí, když v některém případě zaměstnanci nacpem všechno co se dá a jiného se kličkami snažíme obrat o to, na co by měl jinak nárok.
Někdy se v tom docela plácám.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.