Vlákno názorů k dotazu Pracovní oděv - oblek, boty od . - Re: Pracovní oděv - oblek, boty Má na oblek...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 8. 2014 14:36

. (neregistrovaný)

Re: Pracovní oděv - oblek, boty
    Má na oblek a obuv nárok podle jednatelské smlouvy?

• 21. 8. 2014 9:25

dola (neregistrovaný)

Dobrý den všem,
    děkuji za odpovědi a celkově za debatu kolem tohoto tématu. :-)

Jednatelskou smlouvu jsem zatím neviděla. :-( Takže teď čekám až ji uvidím. :-) A kdyby to v ní bylo, tak je možné dát to do daňových nákladů? :-)

Zatím ze všech odpovědí mi vychází, že se to FÚ moc líbit nebude, takže asi oblek i boty bohužel raději do daňových nákladů nedávat, že? :-)
    Mám ještě jednu firmu s.r.o., kde jednatel a obchodník vlastní oblek s logem firmy, ale ti ho použijí jednou za rok na výstavu. A na soukromé účely ho opravdu nevyužívají, díky tomu logu. Zatím co tento jednatel ho opravdu nosí a používá každý den na jednání. Tak jaksi furt mám pocit, že by to mohlo projít, ale víme, že záleží hlavně i na lidech, že?! :-) A to logo mi fakt přijde, že kazí ten oblek. :-)
    Děkuji za rady

• 21. 8. 2014 11:23

Kara (neregistrovaný)

A tak co kdybyste na oblek logo lehce přichytili nebo položili tak, aby to po vyfocení vypadalo jako přišité a fotku s logem založili jako doklad do účta? Pochybuju, že FÚ by chtěl ten oblek nechat přinést na ukázku.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).