Re: povinně firemní akce?
Zapeklité :) No myslím, že když je to za odměnu, tak to asi nebude něco ve stylu povinného školení. Sama musíte zvážit, co je šéf zač a co vám přinese ve vašem pracovním vztahu a kariéře účast či neúčast na této akci. Myslím, že by bylo rozumné si s ním na rovinu promluvit a říci, že si nabídky vážíte, ale že se vám to z osobních důvodu nehodí a snad někdy příště až bude potomek starší :) a naznačit, že za vás tímto způsobem utrácet nemusí a že radši oceníte finanční prémii :):)
Nene, povinné školení to není určitě. Je to celorepubliková akce společnosti pod kterou pracujeme. Kdo bude chtít, bude chodit poslouchat přenášky které si vybere. jsou na téma motivace, komunikace, argumentace, jak dosáhnout svých cílů...zajímavé to rozhodně bude. Pracuji tu pátým rokem, víceméně chod pobočky je na mě, pan ředitel tak 2x zaměsíc je tu chvíli se mnou. Poznal že je na mě spolehnutí, pracuji, nic nezneužívám. Taky bych brala raději finanční odměnu, to zase ted budou korunky lítat se začátkem školního roku. Bohužel, tady odměny a prémie tohoto ani jiného druhu nejsou :-(
>Zapeklité :) No myslím, že když je to za odměnu, tak
>to asi nebude něco ve stylu povinného školení. Sama
>musíte zvážit, co je šéf zač a co vám přinese ve vašem
>pracovním vztahu a kariéře účast či neúčast na této
>akci. Myslím, že by bylo rozumné si s ním na rovinu
>promluvit a říci, že si nabídky vážíte, ale že se vám to z
>osobních důvodu nehodí a snad někdy příště až bude
>potomek starší :) a naznačit, že za vás tímto způsobem
>utrácet nemusí a že radši oceníte finanční prémii :):)
Ženy milé, máte úplnou pravdu! přesně o to tam jde, jak jsem tak koukala na fota z minulých ročníků. Děkuji nechci, přetvářku a šeptandu nemám ráda, navíc nejsem příliš společenská a zábavu na povel? to vůbec neumím. Kulantně odmítnu, samozřejmě s poděkováním. Myslím že povinnost tam jet nemám. Mějte hezký zbytek dne :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.