Povinně firemní akce?

• (neregistrovaný)

21. 8. 2014 14:03

Dobrý den, prosím pěkně: musím se zúčastnit na pokyn (oznámení)zaměstnavatele dvoudenní firemní akce - program přednášek souvisejících s mým zaměstnáním? Součástí je večerní program s půlnočním překvapením, hudbou, tancem, ochutnávky....firemní akce kde se něco odříká a odposlpuchá (když chcete)+ zábava. koná se cca 300 km od mého domova. Doprava s panem ředitelem vozidlem, akci platí zaměstnavatel. Oznámeno mi to bylo stylem: jako prémie a odměnu za vaši práci letos dostáváte účast na xxxxxfestu, přihlaste se tam do 22.8. pojedete se mnou a kolegou. Je to v pěkném prostředí, jestli taky ráda chodíte po horách, bude se vám tam líbit.zaplatí to firma a přednášky si vyberete až budou uveřejněny podle toho o co by jste měla vy zájem.No z toho co zatím vím, že na programu bude - možná zajímavé, ale z mého pohledu nepotřebné. Navíc nebudu mít hlídání pro nezletilou dceru - sice jí je 14, ale právě že 14 nastoupila puberta.jsem rozvedená, otec mimo, babička bude tou dobou v lázních. Zrovna toto jako odměnu od zaměstnavatele bohužel nepovažuji. Stejně bych byla ty dva dny nervozní co se doma děje. a kdyby náhodou něco ano - už vidím jak mě rychle vezou domů.Děkuji za vaše odpovědi.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).